Зима — період хандри, простудних захворювань і авітамінозу. Позбутися від подібних проблем можна, включивши в своє меню особливий суп, приготований на основі моркви та яблук. Цей унікальний рецепт розробила відома дівчина-нутриціолог - Кімберлі Снайдер. Ця панянка має велику популярність, оскільки розробляє індивідуальні рецепти для провідних голлівудських зірок, а також активно веде свій блог, який має десятки сотень тисяч підписників.

Новинку від Кімберлі Снайдер — яблучно-морквяний суп з прянощами, вже встигла випробувати на практиці і гідно оцінити Різ Уізерспун. За словами актриси, ця барвиста і апетитна страва заряджає її неймовірною енергією, а також піднімає настрій.

Суп дійсно виглядає яскраво і привабливо, а також володіє корисним складом. Дана страва містить в собі безліч вітамінів і корисних речовин. Включивши цей яблучно-морквяний дієтичний супчик в своє меню, ви гарантовано поліпшите травлення, позбудетеся від зайвої ваги і метеоризму.

Рецепт супу який допомагає при застуді

Головна ж перевага страви - її потужний, зміцнювальний вплив на імунну систему. Суп активізує власні захисні механізми організму, допомагаючи уникнути розвитку вірусних, простудних, респіраторних, інфекційних захворювань, що особливо актуально в зимовий період.

Секрет чарівного супу

Секрет супу від Кімберлі Снайдер криється в його унікальному цілющому складі, що об'єднав в собі такі корисні натуральні інгредієнти:

  1. Куркума — додає страві приємний, милий оку золотистий відтінок і безліч корисних властивостей. Надає яскраво виражену протизапальну та омолоджуючу дію. Очищає організм від токсичних речовин і шлаків. Позитивно позначається на стані і функціонуванні печінки.

  2. Морква — збагачує організм оптимальною кількістю вітамінів і поживних речовин, незамінних для його здоров'я. Сприяє максимальному засвоєнню інших корисних компонентів. Зміцнює імунну систему. Покращує дезінтоксикаційні печінкові функції. Надає шкірних покривів гладкість, свіжий і сяючий вигляд.

  3. Яблука — не тільки надають страві приємний запах і оригінальний смак, але і значно покращують роботу шлунково-кишкового тракту. Надають яскраво виражену антиоксидантну дію. Позитивно позначаються на роботі головного мозку. Знижують показники поганого холестерину в крові.

Цікаво й те, що всі компоненти супу прекрасно поєднуються між собою, підсилюючи дію один одного. Так, що дане блюдо буде корисно не тільки для здоров'я, але і для краси, а також бадьорості духу.

Приготування

Для приготування дієтичного супу поріжте 6 морквин, кілька шматочків гарбуза і 4 яблука. Викладіть інгредієнти на деко і поставте в духовку. Запікайте овочі з яблуками при температурі + 20 ° С близько півгодини.

На кокосовій олії обсмажте до золотистого кольору цибулю-порей. Потім в овочевий бульйон (4 л) покладіть цибулю, 1 ч. Л. куркуми. Варіть на невеликому вогні протягом пари хвилин. Додайте в блюдо запечені овочі. За допомогою блендера подрібніть інгредієнти до стану однорідної маси.

Потім додайте в суп стакан кокосового молока і поставте гаситися на невеликому вогні. Буквально через 3 хвилини яблучно-морквяний суп з куркумою буде готовий. Перед подачею на стіл додайте в блюдо сіль і перець за смаком, а також не забудьте прикрасити його гілочками свіжої ароматної зелені.

Вживаючи такий супчик 2-3 рази в тиждень, ви незабаром помітите, як покращиться ваш настрій, самопочуття і зовнішній вигляд. Смачного!